Seniorin kotiapu

Ikääntyessä tarve pienelle avulle kasvaa. Sukulaiset eivät ehkä ennätä eikä naapureita kehtaa vaivata. Solinalta saat avun vaikkapa arjen askareisiin, lääkärikäynteihin ja ruokailuun.

Jos sinä itse tai läheisesi tarvitsee arjen apua, ole yhteydessä. Täytä ilmainen kotiavun tarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Seniorin arjen apu

Jokainen ihminen on arvokas

Tarjoamme asiakkaan-ja tai omaisten kanssa yhdessä sovittuja yksilöllisiä palveluja. Solinan henkilökunta toimii askelparina, pitää huolta ja avustaa - luotettavasti, turvallisesti ja elämäniloa vaalien. Solinan henkilökunta on Teitä varten ja antaa Teille aikaa kun siihen tarvetta.

Teemme maksuttoman palveluntarpeen kartoituksen sitoumuksetta sekä palvelusuunnitelman. Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri Sinulle sopivat palvelut. Kaikki kotihoidontukipalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia!

Katso hinnastomme!

Seniorin kotiapu | Kotiapu Solina | Kotipalvelut Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.
ULKOILU- JA VIRKISTYSSEURAA

Olemme seuranasi kotona tai tapahtumissa, voimme käydä yhdessä kävelyllä, teatterissa, konsertissa, kaupassa, marjassa tai sienessä. Luemme kanssasi päivän lehteä tai kirjoja.

Vietetään yhdessä mukavaa arkea!

Kotiapu Solina | Kotipalvelut Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.
ARJEN APU

Valmistamme yhdessä asiakkaan kanssa tai hänen puolestaan toivottuja kotiruokia ja leipomuksia. Valmistamme ja pakastamme useamman päivän tarpeet aina kerralla. Siivoamme kodin ja huolehdimme yleissiisteydestä sekä pyykkihuollosta. Avustamme asiakkaitamme tarvittaessa myös peseytymisessä.

Seniorin kotiapu | Kotiapu Solina | Kotipalvelut Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.
ASIOINTIAPU

Käymme asiakkaan kanssa yhdessä tai asiakkaan puolesta kaupassa. Saat meiltä apua esimerkiksi pankki-, lääkäri - ja kampaamo- ja muussa vastaavassa asioinnissa. Tarvittaessa avustamme myös palvelun tilaamisessa asiakkaan kotiin.


Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen kotiavun tarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Kotiapu Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Palveluseteli

Kunta tai kuntayhtymä voi käyttää palveluseteliä järjestämissään sosiaali- ja terveyspalveluissa, joiden tuottamisesta vastaavat kunnan hyväksymät yksityiset palveluntuottajat. Palvelusetelijärjestelmässä kunta arvioi palveluntarpeen, myöntää palvelusetelin ja sitoutuu maksamaan asiakkaan hankkimat palvelut palvelusetelin arvoon asti. Palvelusetelin arvon päättää kunta.

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 50 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 euroa (2019). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää esimerkiksi kotisiivous-, kodinhoito- tai senioripalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

Tee ilmainen tarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen tarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Kotiapu Solina

PALVELUALUEEMME:
Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

OTA YHTEYTTÄ!

info@kotiapusolina.fi
040 934 6692
→ Täytä tarvekartoituslomake
→ Omavalvontasuunnitelma

Laskutustiedot:
Verkkolaskuosoite ja OVT -tunnus: 003728348199
Operaattori: Basware Oyj
Operaattorin tunnus: BAWCFI22