Lapsiperheen paras kaveri

Lapsiperheen arki on ihanaa, mutta myös uuvuttavaa. Kädet ovat täynnä tekemistä koko ajan. Laske perheesi stressitasoa ja anna Solinan auttaa arjen askareissa, siivouksissa tai silloin kun lapsesi sairastuu.

Miten voimme auttaa sinun perhettäsi?
Täytä ilmainen kotiavun tarpeesi kartoitus tai soita meille.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Arjen tukea kotiin

Kotiapu Solinan lapsiperheiden kotipalvelu on tilapäistä perheen arjen tukemiseen tarkoitettua palvelua.  Tähän saat palvelusetelin tai maksupalvelusitoumuksen omasta kunnastasi/kaupungistasi.

Lapsiperheiden kotipalvelun tarkoituksena on vahvistaa perheiden hyvinvointia ja ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä. Palvelua voivat saada sellaiset lapsiperheet, joilla on tarvetta lastenhoitoapuun tai välttämättömään kodinhoitoapuun.

Kotipalvelua annetaan yleensä sairauden, synnytyksen, vamman tai muun vastaavanlaisen toimintakykyä alentavan syyn tai muun erityisen elämäntilanteen perusteella.

Katso hinnastomme!

Palvelusetelillä ostettavat palvelumuodot

Palvelusetelillä ostettava kotipalvelu on käytännön apua:

Lapsiperheiden kotipalvelu Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Petäjävesi | Kotiapu Solina
LASTENHOITO

Vapaailta aikuisten kesken vai sairastuiko lapsesi kesken kiireisen viikon? Tilapäinen hoidon tarve ei kysy aikaa, paikkaa tai syytä. Tulemme sinne, missä meitä tarvitaan ja olemme joustavia: voit tilata hoitajan avuksesi satunnaiseen tarpeeseen tai sopia toistuvasta hoidosta.

Lapsiperheiden kotipalvelu Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Petäjävesi | Kotiapu Solina
TUKEA VANHEMMUUTEEN

Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, jonka kanssa voit keskustella myös lastenkasvatukseen liittyvistä haasteista.

Siivouspalvelut Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Petäjävesi | Kotiapu Solina
KODINHOITO

Kodinhoitajamme tuo helpotusta arjen pieniin ja suuriin askareisiin. Kodinhoitajan tehtävät on mahdollista sopia juuri sinun ja perheesi tarpeiden ja toiveiden mukaan. Työ voi olla esimerkiksi siivousta, ruoanlaittoa, pyykinpesua tai lastenhoitoa. Sinä kerrot, minkälaista apua meiltä tarvitset.

Kotipalvelu on tarkoitettu tilapäiseksi palveluksi perheille, joilla on lyhytaikainen avun tai tuen tarve.

Palveluseteleistä voit kysyä oman asuinalueen lapsiperheiden kotipalvelun ohjaajalta, neuvolasta. Jos sait kunnastasi tai kaupungistasi palvelusetelin ota meihin yhteyttä niin tulemme sopimaan minkälaista avusta olet kiinnostunut ja teemme kanssasi palvelusopimuksen.


Miten voimme auttaa sinua?

Täytä ilmainen kotiavun tarpeesi kartoitus tai soita meille 040 934 6692.

Kotiapu Solinan toiminta-alueena on Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame,
Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Palveluseteli

Kunta tai kuntayhtymä voi käyttää palveluseteliä järjestämissään sosiaali- ja terveyspalveluissa, joiden tuottamisesta vastaavat kunnan hyväksymät yksityiset palveluntuottajat. Palvelusetelijärjestelmässä kunta arvioi palveluntarpeen, myöntää palvelusetelin ja sitoutuu maksamaan asiakkaan hankkimat palvelut palvelusetelin arvoon asti. Palvelusetelin arvon päättää kunta.

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät työn ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä laskua vastaan, on vähennettävä määrä 50 % laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 euroa (2019). Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa. Omavastuun osuus on 100 euroa henkilöä kohden. Mikäli vähennyksen määrä ei ylitä yhden hengen enimmäismäärää, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken, koska omavastuu vähennetään silloin kahteen kertaan.

Kotitalousvähennyksen voi käyttää esimerkiksi kotisiivous-, kodinhoito- tai senioripalveluihin. Sopimusasiakkaamme saavat vuoden alussa koosteen jossa on kaikki tieto mitä verovähennyksen tekemiseen tarvitset.

Tee ilmainen tarvekartoitus

Miten voimme auttaa sinua, perhettäsi tai yritystäsi?
Täytä ilmainen tarvekartoitus tai soita meille  040 934 6692

Kotiapu Solina

PALVELUALUEEMME:
Jyväskylä, Laukaa, Multia, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski.

OTA YHTEYTTÄ!

info@kotiapusolina.fi
040 934 6692
→ Täytä tarvekartoituslomake
→ Omavalvontasuunnitelma

Laskutustiedot:
Verkkolaskuosoite ja OVT -tunnus: 003728348199
Operaattori: Basware Oyj
Operaattorin tunnus: BAWCFI22